Beoordelingen van Wok Together Weesp

Recente recensies van Wok Together Weesp

4 sterren na 132 reviews

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling was er met 3 kwartier zoals aangegeven. Dit is al tijden ons favoriete bestelrestaurant in Weesp, heel erg happy met Wok Together!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 1715 besteld voor 1845. Eten kwamn pas 1950 . Dit vind ik echt niet kunnen, zeker niet zonder bericht. Eten was wel lekker en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling ipv bruine rijst mihoe gekregen. Het kwam echt later dan ik had verwacht.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andere keren heb ik heerlijk gegeten, maar nu zat er niet veel smaak aan. Het leek of de woksaus vergeten was? Jammer, maar geen reden voor mij om niet meer te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt lekker, bezorger was wel iets te laat ;_(

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers, smakelijk en klaar op het afgesproken tijdstip. Wel raar dat je verplicht een tasje af moet nemen welke je moet betalen... laat daar een keuze in?

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas na een kwartier na afgesproken tijd moeten bellen waar de bestelling bleef. Ruim een uur van tevoren besteld. Het eten was niet warm meer. Wij hadden "extra pittig" besteld maar het was helemaal niet pittig. Jammer. Hopelijk een volgende keer beter.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was aangebrand en de rijst was heel droog. Jammer we waren beter gewend, maar nu 2x slechte kwaliteit. We gaan hier niet meer bestellen. Ook hebben we ruim 1 uur moeten wachten. We hadden rond 19.45 besteld. Dan verwacht je niet dat je een uur moet wachten

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel variaties mogelijk. Snelle levering. Eten was goed warm en heerlijk!

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe verslaving, weg met al die vette zwarte pizza’s en andere snacks uit Weesp. Dit is zoooo lekker. Udon noodles 😍

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten, snel nog een keer doen 👌 Mjammie

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer smakelijk, maar desondanks de lekkere smaak, dezelfdenavond misselijk en ziek geworden van het eten :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas misten wij bij deze en een Bestelling eerder de cashewnoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Goed warm en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Precies op tijd en heerlijke wok.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk, lekker goed warm en een supervriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen volgende keer graag meer dan 3 garnalen als het erbij word besteld.. Voor de rest erg lekker

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat de bestelling kwam (meer dan een uur). Misschien goed om dit dan even door te geven aan ons. Kwaliteit was goed.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal prima. Op tijd, warm, voldoende, lekker enz. Pas wel op: de gebakken knoflook is echt heel heftig, dus als je niet de hele avond en de volgende dag naar knoflook wilt ruiken, zou ik deze niet nemen.. :-))

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.30 online eten besteld voor 2 personen. Na 1 uur en 40 minuten toch maar eens gebeld waar het eten blijft. Na 4 x bellen werd er pas opgenomen. Er werd ons verteld dat de bezorger ondeweg was. Na 1 uur en 55 minuten kwam het eten dan uiteindelijk. Lauw en zonder enig eccuus! Dit was de laatste keer bij wok together!

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, altijd goed klaargemaakt smaakvol en lekker vers.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim 2 uur voor mijn bestelling er was. Voor de 2e keer was het drinken vergeten, maar werd snel na bezorgd. Jammer want het eten is Prima.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste lekkerste wok van Nederland goeie bezorging vooral lekkere oestersaus bij de wok

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verbrand eten & late bezorging!

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt +/- 1,5 uur tot de eten bezorgd zijn. Het is wel lekker maar duurt het te lang.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het eten altijd heel smaakvol, maar dit keer niet. Het was een beetje aangebrand, zwarte paprika en de noodles waren ook meer zwart dan niet. Volgende keer beter! Bezorging was wel helemaal top! Keurig op tijd ondanks dat het zondag was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bestelling gevraagd zo spoedig mogelijk maar werd ruim een uur larer pas bezorgd. Duurde te lang.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd bijna een uur later bezorgd dan was aangegeven in de mail.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en snel en goed heet.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smoothie helaas voor de 2de keer vergeten. ook andere drankjes worden vaak vergeten. Kwaliteit eten is verder prima

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! Helaas was bij een bestelling de saus (Saigon | Knoflook en zwarte peper,+Zonnebloemolie,+Mild) vergeten dus moesten we zelf nog even iets toevoegen. Bestelling was eerder geleverd dan verwacht.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de eerste bestelling van 2x wok was één van de wokgerechten aangebrand, echter na een belletje werd er uiterst vriendelijk en tijdig een nieuwe gebracht, uitstekende service en klantvriendelijkheid.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. En stip op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom superlekker en juiste temperatuur. Handig dat er een bezorgtijd aangegeven werd. Tot de volgende keer !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heet en lekker

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle, grote porties, snel en gloeiend heet geleverd. Topklasse!

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Mijn favo woktentje! De udon noedels met garnalen en tofu in curry-coconut saus mmmmm En een hele aardige jongen die t op tijd kwam brengen en dat nog wel op een (woon)plek die niet gemakkelijk te vinden is.

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd. Top!

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm thuisbezorgd, wel een half uur later dan 's morgens aangegeven. Prima van smaak, maar veel noedels en weinig groente ondanks het feit dat er 4 soorten groente extra waren bijbesteld.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok Together is echt een ontdekking! Wat een heerlijk eten. Echt top. Bestel regelmatig een super wokmaaltijd. Vandaag werd het iets later bezorgd dan gewenst, maar op zo'n geweldige maaltijd wil ik wel even wachten. No problem.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer genoten van de bestelde wokgerechten. Voor mijn broer de eerste keer, maar daar blijft het niet bij. Gewoon SUPERLEKKER....

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fan van Wok Together! Altijd heerlijke maaltijden, grote porties, en heel heet bezorgd (van temperatuur). Top!

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties en bezorgtijd precies zoals via de mail aangegeven. Aanrader!

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was vriendelijk en het eten was super.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle 4 de maaltijden waren heerlijk. Goed warm en op tijd (volgens afspraak ) geleverd. TOP !

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snel bezorgd en altijd lekker eten!

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten voor een goede prijs. Blijft ook enorm warm in de bak.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis de laatste tijd alleen de eetstokjes. Daar eet ik mijn Wok toch liever mee dan met een vork.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en binnen half uur bezorgd !

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies goed 1 pittig en 1 niet pittig

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Gezonder dan andere bezorgmaaltijden, snel, warm en we kunnen er eigenlijk 2x van eten.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken, eerlijk gezond voedsel en wordt snel bezorgd.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via site, snel geleverd, gloeiend heet (met waarschuwing) en vreselijk lekker.

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur gewacht op het eten. Garnalen en shi take moesten gezocht worden. De smaak was niet herkenbaar. Milkshake en smootie waren ook niet lekker. milkshake leek helemaal niet op milkshake, de melk was niet terug te vinden.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed warm en heerlijk!

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten van jullie en bezorging was vaak vlotjes maar laatste paar keer 5 kwartier gewacht dat is echt te lang. Hoop dat er wat aan te doen valt want icm met werk is dit niet te plannen.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig besteld via de app, en zeer snel bezorgd. De maaltijden zijn goed gevuld en er is genoeg keuze.

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gruwelijk lekker. Die man kan er wat van.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 50 minuten voor het eten kwam, maar het was wél lekker, en meer dan genieg.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, your woks are normally the best :) Just this time I got about 4 shrimps in my wok and it felt like there could've been more. The other times it's been amazing though! :) Keep up the good work. Gr. Ella

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie eten. Snelle levering Alleen de bezorger zei geen woord. Niet eens goeieavond of smakelijk of dag. Helemaal niets. Raar. Maar het eten was goed.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was iets te laat en in de groente keuze zat ong 10 cm vocht. leek wel soep. maar smaak en overige dingen was top!

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, grote porties en altijd snel en goed heet geleverd. Wij zijn zeer tevreden. En ze bezorgen ook in onze nieuwbouwwijk Leeuwenveld 3, in tegenstelling tot veel andere diensten die onze postcode nog niet erkennen! Erg tevreden.

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, bijna op tijd

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vlotte bezorging, precies op de tijd dat we afgesproken hadden! Goed verpakt, eten was goed warm. Alleen voor onze smaak erg pittig, hoewel we mild hadden gevraagd. Dit kwam de smaak voor ons helaas niet ten goede. Verder wel tevreden, leuk concept.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijk eten gekregen vandaag, was de vaste kokkin er niet. Want kreeg me wok met peterselie en het was geen hot asia wat ik besteld had. Ik heb twee volle doosjes niet kunnen eten door een vieze smaak en amper wat saus. Morgen me geld terugvragen

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en eten was heerlijk en meer dan voldoende Nummer en mailadres staan in mijn telefoon genoteerd

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wokgerechten!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk via internet besteld en betaald. De bezorging was snel. Eten was top. Kortom: aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere noedels met groenten & garnalen gegeten. Ook m'n man en dochter zaten te smullen (rundvlees/kip) Een aanrader! En ook een keurige bezorger.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld half uur later al gebracht. Goed warm en heerlijk gegeten!

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Top dus!!

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

met het rundvlees 5 sterren. met de kip helaas 1 ster want er zat bot in. Maar gaan het zeker nog een keer doen.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en meer dan genoeg en ook nog eens erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de kwaliteit van het eten uitmuntend. Alles lekker vers en goed van smaak. En als je het zelf ophaalt kan je goed volgen hoe je maaltijd bereid wordt want er is een open keuken. En je krijgt behoorlijk veel voor he geld. 1 portie is genoeg voor 2 man. Ik ben en blijf vaste klant.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Woon 3 minuten van Wok Together. Zes porties besteld. Was in 30 minuten bezorgd. Alle porties waren lekker!!

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, pas laat besteld en toch konden we binnen een uur eten. En het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten! , Alleen bezorgtijd mag sneller.. Tussen bestelling en bezorgen langer dan een uur.,dus als je echt hoger hebt - op tijd bestellen :)

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Zowel de hitte qua warmte als pittigheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok Together is super! Al meerdere keren besteld. Snelle levering en heerlijke grote porties, goed heet. Ook toen ons adres moeilijk te vinden was stonden ze binnen no-time op de stoep.

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Was goed zkr een aanrader

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer heel fijn gegeten.... Aanrader!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden twee wokgerechten besteld. Een met rijst en groentes en een met volkorennoedels en groentes. Het ding was dat per ongeluk de groente en toppings verwisseld waren. Dat was nogal een tegenvaller!

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker, goede hoeveelheid en warm!

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor het eerst wok besteld. Dat is helemaal NIET tegengevallen. Keurig op tijd bezorgt, heerlijk gegeten, hele grote porties, kokend heet. Mijn zoontje is best kieskeurig met eten, maar men was zo vriendelijk om een patatje bij de buren te halen..... geweldig! wij komen zzeker terug!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst Wok Together geprobeerd met 8 personen. Heerlijk eten, op tijd bezorgd, gerechten super warm en genummerd bezorgd. Gaan we zeker weer doen.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd sneller bezorgd dan gedacht klasse! Alleen jammer voor de Ben & Jerry's die al te vaak uitverkocht zijn, waarom staat het nog op de website vermeld?

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte de corona's vergeten. Maar werden erna alsnog netjes gebracht. Het eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker pittig! lekker.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Eten was heerlijk. Maar de omshrijving op de verpakkingen was onduidelijk . Bij grote bestelling weet je niet wat van wie is. De bezorging was dramatisch. Voor een afstand van minder dan 2 minuten. Heeft het 1 uur en 10 min geduurd vanaf het moment van bestelling totdat we ons bestelling kregen. Na 40min gebeld, kreeg eerst te horen dat ons bestelling al onderweg was. Na nog 20min te wachten en weer gebeld kregen we te horen dat het nog 5 min zou duren. En dan nog moesten we 10min wachten voordat we daadwerkelijk de bezorg auto zagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, maar dit keer wel erg lang moeten wachten. Na 1 uur 15 minuten maar even gebeld. Het was er daarna ook wel snel. Het blijft allemaal goed spul tegen een normale prijs.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed van smaak en goed warm. Echter vijf kwartier moeten wachten en dat is wel erg lang. Misschien een tip aangeven hoe laat het wordt bezorgd dan kan je nog de keuze maken om van de bestelling af te zien.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoeveelheid garnalen viel een beetje tegen

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 wokgerechten besteld. Was binnen 40 minuten thuis bezorgd en het was echt heerlijk. Alles was precies zoals besteld. Hier gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Snelle bezorging! Aanrader dus!!!

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd binnen 40 minuten gloeiend heet door een uiterst vriendelijke jongeman bezorgd. Een grote portie,kraakvers en verukkelijk,een aanwinst in Weesp en absoluut het lekkerste eten dat thuis bezorgd wordt! Een aanrader!

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht was lekker. Ik moest nabellen omdat ik geen email had ontvangen of mijn bestelling was doorgekomen. Bezorging was ok - moest een uur wachten voor mijn bestelling.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. En de service was top. We hadden per ongeluk de verkeerde bestelling gekregen, maar binnen no time werd de goede bestelling opnieuw langsgebracht!

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!! Super warm en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, 1 minpuntje 2,25 euro voor de garnalen waar er precies 2 van in zitten!!!!